Cursus EHBO dieren

Hoe vaak is het u overkomen dat uw huisdier in een noodsituatie zit en u machteloos toe moet kijken en wachten tot de hulpdiensten er zijn? Vermoedelijk zijn veel mensen weleens in een dergelijke situatie terrechtgekomen. Om hier verandering in te brengen, geven wij u de mogelijkheid om te leren hoe je spoedeisende hulp bij hen kunt toepassen!De Dierenambulance Groningen biedt u een volledig erkende EHBO cursus voor dieren aan, zodat u nooit meer machteloos hoeft toe te kijken terwijl uw huisdier of ander dier onnodig lijdt.

Tijdens deze cursus komt alles aan bod over het verlenen van EHBO bij dieren. De cursus is bijzonder geschikt voor iedereen die zelf dieren heeft en/of dieren een warm hart toedraagt en zelf goed voorbereid wil zijn op ziekten en noodgevallen. Na afloop kunt u spoedeisende hulp toepassen op dieren. U kunt dan ook ziektes bij dieren herkennen, voorkomen en behandelen.

Voor meer informatie betreffende de cursus EHBO voor dieren kunt u contact opnemen met ons via info@dierenambulance-groningen.nl o.v.v. : "Cursus EHBO voor dieren"
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.