Vollemaansloop en Ledenwerfactie

Geplaatst op: 01 november 2013Categorie: Nieuws

Vollemaansloop en Ledenwerfactie

 

Ledenwerfactie “Maak onze DAG! Word lid.”

Om het ledenaantal te vergroten is de Dierenambulance Groningen (DAG) zaterdag 14 september van start gegaan met een Ledenwerfactie. Het motto van de actie luidt: “Maak onze DAG! Word lid.” Tijdens deze actie kost een lidmaatschap slechts €14,00 in plaats van €16,00. U steunt hiermee het goede werk van de Dierenambulance. Daarnaast ontvangt u jaarlijks een ledenblad en een speciale ledenpas, waarmee u korting krijgt bij (dieren)speciaalzaken of andere ondernemers.

Als u nu lid wordt maakt u kans op verschillende aanbiedingen en prijzen. Houd onze website en facebookpagina in de gaten voor de acties.
Wij zullen zoveel mogelijk bekendheid geven aan deze actie door middel van onze website, facebook, twitter en andere media.

Deze bon kunt u invullen,dubbelvouwen en opsturen naar postbus 1392. U kunt de bon downloaden door met de rechter muisknop op het plaatje te klikken en vervolgens de Afbeelding opslaan als... optie kiezen. Dan kunt u de bon afdrukken.

 

 

 


SPONSORLOOP


Op zaterdag 16 november vindt de VOLLE MAANSLOOP 2013 plaats in EELDE. Deze wordt gebruikt als sponsorloop. Het is de bedoeling dat je zelf sponsoren werft. De Vollemaansloop is een prestatieloop bij maanlicht, die wordt gehouden rond het terrein van Hoog-Hullen, in de bossen van Eelde-Paterswolde. 
De prestatieloop kan individueel worden gelopen of gewandeld.                            
Ook is het mogelijk in estafettevorm deel te nemen, in teams van 2 tot 8 personen. De afstand die wordt gelopen is 42,2 kilometer, verdeeld in 8 ronden van 5,275 kilometer. Iedereen mag zelf bepalen hoeveel ronden hij/zij loopt.     
          
Wandelaars lopen maximaal 21,1 kilometer. De rondetijden worden middels een chip geregistreerd. Het parcours is gedeeltelijk verhard met beton- en/of schelpenpad. Een ander deel bestaat uit bos- en/of karrepaden.
Het is dus een pittig parcours!
Zeker bij niet ideale weersomstandigheden. Iedereen loopt op eigen risico. Hoewel het parcours zo goed mogelijk wordt verlicht is een eigen hoofdlampje aan te raden.

 

Voor meer info, zie www.everyoneweb.com/vollemaansloop.