Verslag open dag Dierenambulance Groningen 2017

Geplaatst op: 05 september 2017Categorie: Nieuws

Verslag open dag Dierenambulance Groningen 2017


Op zaterdag 2 september jl. hebben wij van Dierenambulance Groningen onze open dag gehouden. Meer dan 300 mensen hebben wij deze dag mogen verwelkomen!

Op de open dag konden alle bezoekers kennismaken met de medewerkers en organisatie van de Dierenambulance Groningen. Naast kennismaking met de vereniging en de organisaties waar wij mee samenwerken, was er natuurlijk ook vermaak voor jong en oud. Een springkussen, ponyritjes, een papegaaien show, de knuffeldokters en nog veel meer leuks.
 

Vanaf 10:00 uur werden onze bezoekers verwelkomd door onze lieftallige prinsessen Anna en Elsa. Vervolgens konden bezoekers een tour krijgen van ons pand en konden ze informatie winnen over het reilen en zeilen van Dierenambulance Groningen. Later op de dag werd er ook nog karaoke gezongen door zowel medewerkers van de ambulance als door bezoekers.
 
 
De gehele dag konden kinderen zich laten schminken als hun favoriete dier, held of fantasiefiguur onder het genot van heerlijke biologische Italiaans ijsje van Mattie Gelati of ranja uit de ranja koe. Ook werd er flink genoten van de overheerlijke pannenkoeken, die door onze medewerkers werden klaargemaakt. Van 12:00 tot 15:00 uur konden bezoekers hun huisdier tegen een sterk gereduceerde prijs laten chippen door ons. Tegen 16:00 uur, toen de laatste bezoekers vertrokken, konden we terugkijken op een gezellige en geslaagde open dag.
 

Dierenambulance Groningen wil alle organisaties waar wij mee samenwerken en die op onze open dag zijn gekomen hartelijk bedanken voor hun tijd en moeite. Namens alle medewerkers van de dierenambulance willen wij ook iedereen die aanwezig was hartelijk bedanken voor uw interesse en aandacht.

 
Wij hopen dat wij al uw vragen hebben beantwoord en hopen u volgend jaar weer te mogen verwelkomen op onze open dag!