Schuif bij ons aan mijnTafel!

Geplaatst op: 26 oktober 2016Categorie: Nieuws

Schuif bij ons aan mijnTafel!

Bent u in de buurt van Haren en zoekt u nog enkele leuke spullen? Kom dan eens langs bij mijnTafel Haren en steun Dierenambulance Groningen met uw aankoop!

 

Heb je thuis nog goede, niet meer gebruikte spullen liggen? Ben je creatief, maak je zelf spullen en wil je deze op een laagdrempelige manier te koop aanbieden? mijnTafel biedt je nu de mogelijkheid jouw spullen te koop aan te bieden aan een breed publiek.mijnTafel is een particuliere onderneming naar Fins voorbeeld. Dit winkelconcept van de itsepalvelukirpputori (letterlijk: 'zelfbedieningsvrijmarkt', een vrijmarkt waar je dus zelf niet hoeft te zijn om je spullen te verkopen) bestaat in Finland al meer dan 20 jaar en is er niet meer weg te denken uit de cultuur.

mijnTafel wil mensen in Nederland ook de mogelijkheid bieden hun nieuwe, tweedehandse en zelfgemaakte spullen te kopen en te verkopen. in een lichte en ruime winkel.
mijnTafel Haren, de beste winkel om al jouw nieuwe, tweedehandse of zelfgemaakte spullen te verkopen! 

mijnTafel Haren is er voor iedereen; van webshops die behoefte hebben aan een fysiek verkooppunt tot particulieren die hun zolder willen opruimen en hobbyisten die een platform zoeken om hun zelfgemaakte producten te verkopen. Kom een kijkje nemen in onze winkel aan de Rijksstraatweg 222.

 Ons nieuwe goede doel voor de komende periode is de Dierenambulance Groningen afdeling Haren. De opbrengst van de verkoop van gedoneerde spullen door onze huurders zal door hen t.z.t. worden aangewend voor de financiering van een elektrische scooter als alternatief voor de auto. Die kan worden gebruikt voor kortere ritten, is milieuvriendelijk, goedkoop in verbruik en paaltjes/drukte in het verkeer zijn minder een ongemak.De Vereniging Dierenambulance Groningen is in 1979 opgericht met als doel het helpen van zieke en gewonde dieren. Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor calamiteiten en minder dringende zaken op 050 – 5791900.
Voor meer informatie over mijnTafel Haren bezoek hun website
http://haren.mijntafel.nl/
Voor meer informatie over Dierenambulance Groningen verwijzen we u naar de volgende
link.