Reflections by Minke van den Bergh

Geplaatst op: 30 september 2013Categorie: Nieuws

Reflections by Minke van den Bergh

 

Bereik jij altijd datgene wat je wilt bereiken met jouw manier van communiceren? Ben je nieuwsgierig hoe anderen jouw manier van communiceren ervaren? Heb je zelf het effect van jouw communicatie in de gaten?


Reflections by Minke van den Bergh is een onderneming die zich op een buitengewone manier bezig houdt met coaching namelijk met behulp van dieren. Dieren geven op betrouwbare en directe wijze feedback op hoe je met hen (en vaak ook met je werkelijke omgeving) omgaat; communiceert. Het dier, in dit geval een hond,  biedt je de mogelijkheid om op een ‘veilige’ manier meer over jouw manier van communiceren te weten te komen en hoe effectief je daarmee bent. De hond houdt je, zo gezegd, een spiegel voor. Werken in een steeds veranderende omgeving vraagt van mensen en organisaties een voortdurende reflectie. Met haar ruime ervaring en expertise op het gebied van onderwijs, coaching en honden geeft  Reflections by Minke van den Bergh workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, communicatie, samenwerking en leiderschap.  Onderwijsinstellingen, bedrijven maar ook particulieren zijn hierin de doelgroepen. 

Ook medewerkers van de Dierenambulance Groningen kijken met grote tevreden terug op de op maat gemaakte workshop serie ‘Wijze lessen van en met Dieren’ verzorgd door Reflections by Minke van den Bergh. Wil jij ook zo’n bijzondere workshop beleven? Wordt nu lid van de Dierenambulance Groningen en maak kans op een coaching-workshop voor 6 personen! Wil je meer weten over deze buitengewone workshops? Kijk ook op www.dierreflectie.nl.