Ledenwerfactie DAG

Geplaatst op: 27 augustus 2013Categorie: Nieuws

Ledenwerfactie DAG

 

Om het ledenaantal te vergroten gaat de Dierenambulance Groningen (DAG) zaterdag 14 september van start met een Ledenwerfactie. Het motto van de actie luidt: “Maak onze DAG! Word lid.” Tijdens deze actie kost een lidmaatschap slechts 14 in plaats van 16 euro. U steunt hiermee het goede werk van de Dierenambulance. Daarnaast ontvangt u jaarlijks een ledenblad en een speciale ledenpas, waarmee u korting krijgt bij (dieren)speciaalzaken of andere ondernemers.
 
De actie krijgt op verschillende manieren vorm. Medewerkers van de DAG gaan de komende tijd actief mensen benaderen om lid te worden. Daarnaast is er op zaterdag 16 november a.s. een sponsorloop tijdens de Vollemaansloop in Eelde. Elk rondje van 5,2 km kan gesponsord worden.

Heeft u nog vragen, of wilt u zich telefonisch of per e-mail aanmelden voor ons speciale lidmaatschap? Neem dan contact op via telefoonnummer 050 - 579 19 00 of stuur een mail naar info@dierenambulance-groningen.nl. Ook voor meer info over de Vollemaansloop kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Aanvraagformulier
Als lid van de Dierenambulance Groningen steunt u het werk van onze vereniging. U kunt gebruik maken van de diensten die de Dierenambulance aanbiedt. Tevens profiteert u van lagere prijzen op bijvoorbeeld de vervoerskosten van uw huis-dier van en naar de dierenarts, dierenpension of trimsalon.

De contributie is dit jaar vastgesteld op € 16,00. Als uw aanmelding is verwerkt krijgt u zo spoedig mogelijk een acceptgiro thuisgestuurd.

Let op! Velden met een sterretje (*) zijn verplicht!

  • captchaHerlaad code