Kom naar de Winterinspectie dagen bij Autobedrijf Bockhoudt B.V. en bekijk onze dierenambulance!

Geplaatst op: 10 november 2017Categorie: Nieuws

Kom naar de Winterinspectie dagen bij Autobedrijf Bockhoudt B.V. en bekijk onze dierenambulance!


Enkele van onze collega's staan momenteel met één van onze ambulances bij Autobedrijf Bockhoudt voor de Winterinspectie dagen van Hyundai! U kunt ons begroeten t/m aanstaande zaterdag!


 

Hyundai Winterinspectie dagen

Kom je ook?

Je auto kijkt er elk jaar weer naar uit: de gratis Hyundai Winterinspectie. Dan wordt 'ie heerlijk in de winterwatten gelegd en geïnspecteerd. Zo weet jouw Hyundai zeker dat hij jou en je mede-inzittenden veilig kan vervoeren.
Ben jij Hyundai-rijder? Laat deze kans dan niet voorbij gaan en kom langs op vrijdag 10 en zaterdag 11 november.
 

Kan ik zomaar binnenwaaien?

Jazeker. Een afspraak maken is niet nodig. Ons team staat voor je klaar om je auto op een aantal belangrijke wintergevoelige punten te controleren, terwijl jij geniet van een dampende kom erwtensoep of andere winterse versnaperingen. Na de inspectie verneem je of je Hyundai klaar is voor de winter en ontvang je bovendien het cadeau van dit jaar: het Hyundai Memoryspel. Leuk om te spelen tijdens de lange winteravonden.
 

Lees meer over deze actie hier:
https://www.hyundai.nl/acties/winterinspectie
 

Kom langs en leer meer over onze ambulances en over ons werk. Daarnaast kunt u gebruik maken van de speciale winterbeurt aanbieding van Autobedrijf Bockhoudt.

 

 

UPDATE

 

Afgelopen weekend stonden enkele van onze collega's bij de Hyundai Winterinspectie dagen bij Autobedrijf Bockhoudt. Dit mede om onze ambulances, Autobedrijf Bockhoudt en onze vereniging te promoten.

Tijdens deze dagen hebben we €552,82 aan donaties mogen ontvangen!

Wij willen Autobedrijf Bockhoudt en alle donateurs enorm bedanken voor dit geweldige bedrag.