Hoera! Dierenambulance Groningen behaalt dier keurmerk Diervervoer.

Geplaatst op: 10 december 2016Categorie: Nieuws

Hoera! Dierenambulance Groningen behaalt dier keurmerk Diervervoer.


Op 10 november jl. werd de Dierenambulance Groningen bezocht door een inspecteur van www.dierkeur.nl.


Het keurmerk

Het keurmerk Diervervoer maakt zichtbaar dat een vervoersdienst (veelal dierenambulance-organisaties) professioneel en met het juiste materieel werken om gezelschapsdieren en in het wild levende dieren (in nood) te vervoeren.

Voor vervoersdiensten die het Keurmerk Diervervoer hebben verworven, geldt een gedragscode. Als drager van het keurmerk Diervervoer is men trots op de geleverde kwaliteit en professionaliteit. Dat laat men in het eigen optreden zien.

De inspectie en de uitslag

Na een 4 uur durende intensieve inspectie, waar werd gekeken of Dierenambulance Groningen alles in orde had wat betreft hygiëne en vervoermogelijkheden voor de dieren.Nu, vier weken later, hebben wij te horen gekregen dat de Dierenambulance Groningen niet alleen het keurmerk behaald heeft. Maar ook als voorbeeld gezien wordt voor andere dierenambulances in het land.

Het spreekt natuurlijk voorzich dat wij enorm trots zijn met de uitslag en de complimenten. Dit keurmerk is niet alleen voor de vereniging, maar voor al haar leden en medewerkers, een bekroning op ons werk.
Bedankt aan iedereen die mee heeft meegewerkt om dit resultaat te behalen!

Voor meer informatie over www.dierkeur.nl volg de link.
http://dierkeur.nl/over-ons/

Voor meer informatie over ons volg de link.
http://www.dierenambulance-groningen.nl/organisatie