Help Sinterklaas en zijn Pieterbaas alle dieren een extraatje te geven

Geplaatst op: 21 november 2016Categorie: Nieuws

Help Sinterklaas en zijn Pieterbaas alle dieren een extraatje te geven

De Sint was zich aan het bedenken, wat hij dit jaar alle dieren zou schenken. Alle honden een vlooienband tegen de jeuk? Alle katten een speelgoedmuis? Want dat vinden ze toch leuk?

De Sint vroeg het aan Zwarte Piet, maar die wist het ook niet. Help de Sint en zijn Pieten om alle dieren van deze feestdagen te laten genieten!

Koop iets bij mijnTafel in Haren, van de tafel van Dierenambulance Groningen. Zo krijgen alle dieren deze feestdagen hun beloningen!

Sint en Piet
 

 

Bent u dus op zoek naar dat ene bijzondere Sinterklaas cadeau voor uw naasten en bent u in de buurt van Haren te Dierenambulance Groningen - vereniging? Kom dan eens langs bij mijnTafel Haren en steun Dierenambulance Groningen met uw aankoop!


 

Over mijnTafel

mijnTafel is een particuliere onderneming naar Fins voorbeeld. Dit winkelconcept van de itsepalvelukirpputori (letterlijk: 'zelfbedieningsvrijmarkt', een vrijmarkt waar je dus zelf niet hoeft te zijn om je spullen te verkopen) bestaat in Finland al meer dan 20 jaar en is er niet meer weg te denken uit de cultuur.

mijnTafel Haren is er voor iedereen; van webshops die behoefte hebben aan een fysiek verkooppunt tot particulieren die hun zolder willen opruimen en hobbyisten die een platform zoeken om hun zelfgemaakte producten te verkopen. Kom een kijkje nemen in onze winkel aan de Rijksstraatweg 222.

Ons nieuwe goede doel voor de komende periode is de Dierenambulance Groningen afdeling Haren. De opbrengst van de verkoop van gedoneerde spullen door onze huurders zal door hen t.z.t. worden aangewend voor de financiering van een elektrische scooter als alternatief voor de auto. Die kan worden gebruikt voor kortere ritten, is milieuvriendelijk, goedkoop in verbruik en paaltjes/drukte in het verkeer zijn minder een ongemak.

Over Dierenambulance Groningen

De Vereniging Dierenambulance Groningen is in 1979 opgericht met als doel het helpen van zieke en gewonde dieren. Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor calamiteiten en minder dringende zaken op 050 – 5791900.

Voor meer informatie over mijnTafel Haren bezoek hun website http://haren.mijntafel.nl/

Voor meer informatie over Dierenambulance Groningen verwijzen we u naar de volgende link.
http://www.dierenambulance-groningen.nl