GEZOCHT: Stagiar/Stagiare organisatie en communicatie

Geplaatst op: 27 maart 2017Categorie: Nieuws

GEZOCHT: Stagiar/Stagiare organisatie en communicatie

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage bij de Dierenambulance Groningen?
 


 

De D.A.G (Dierenambulance Groningen) is een in 1979 opgerichte vereniging die inmiddels is gegroeid tot een professionele organisatie.

We bestaan uit gemiddeld zo'n 50 medewerkers, dat zijn hoofdzakelijk vrijwilligers. Maar ook mensen met een W.I.W. of I.D. baan. Iedere aspirant, die zich bij de dierenambulance aanmeldt, krijgt een intensieve inwerkperiode en een cursus EHBO voor dieren, die met een examen wordt afgesloten.

Wat bieden wij?

Wij bieden per direct een meewerkstage voor Communicate en Event Planning. In deze rol draag jij zorg voor het organiseren en opzetten van open dagen van de Dierenambulance Groningen. Daarnaast ondersteun je de afdeling Marketing van de D.A.G.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Het organiseren en opzetten van open dagen
  • Het ondersteunen van de afdeling Marketing

 

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar hardwerkende studenten met affiniteit voor Marketing/Sales en een liefde voor dieren. Je moet zelfstandig, proactief, flexibel en creatief te werk kunnen gaan. Bovendien ben jij minimaal 2 dagdelen per week beschikbaar om mee te werken. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, bent communicatief vaardig en houdt van aanpakken.

Voel jij je geroepen en ben je opzoek naar een stageplek? Neem dan contact op met ons van info@dierenambulance-groningen.nl t.a.v. dhr. A. Nijdam. Vermeld je contactgegevens en we nemen z.s.m. contact met je op.