Gezocht: Klussende en interieurverzorgende dierenvrienden!

Geplaatst op: 17 januari 2017Categorie: Nieuws

Gezocht: Klussende en interieurverzorgende dierenvrienden!

Eerder zochten wij naar een klussende dierenvriend die zijn of haar tijd aan ons wil doneren om in ons pand enkele klusjes op gebied van reparatie en onderhoud te doen. Nu zoeken wij naast een klussende dierenvriend ook een interieurverzorgende dierenvriend.In ons pand valt er namelijk altijd wel iets te verven, te repareren, te vervangen en schoon te houden. Omdat al onze huidige medewerkers geen tijd hebben om al deze klusjes op zich te nemen, zoeken wij per direct één of meerdere klussers en interieurverzorgers(ters) die hun tijd en vakmanschap willen doneren aan ons en onze zaak. Wat zijn de taken?

Het onderhouden, verzorgen, repareren of verbeteren/vervangen van verschillende ruimtes en objecten binnen ons hoofdkantoor.
 


 
Voor welke tijden?

Wij zoeken een klusser voor 2 dagdelen in de week op woensdag- en vrijdagochtend.
Voor de interieurverzorging zoeken wij iemand voor twee dagdelen per week, die de persoon zelf mag invullen.


Waarom zou u uw tijd doneren?

Door uw tijd en vakmanschap aan ons te doneren, helpt u ons om onze taken beter en efficiënter te vervullen. Zo kunnen wij de dieren beter helpen en ondersteunen.

Daarnaast is de donatie van uw tijd en moeite mogelijk deels te vergoeden via de belastingdienst. Dit gezien dat wij van een ANBI status genieten en gezien het doneren van uw tijd mogelijk als een 'gift in natura' afgeschreven kan worden van de aangifte inkomstenbelasting. Voor meer informatie over onze ANBI status en 'giften in natura' verwijzen wij u naar:
 ANBI status Dierenambulance Groningen:
http://www.dierenambulance-groningen.nl/organisatie/anbi

Gift in natura informatie belastingdienst:
http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/themaoverstijgend/programmas_en_formulieren/overeenkomst_periodieke_giften

Mocht het na het lezen van deze informatie voor u nog niet duidelijk zijn, dan raden wij u aan om contact op te nemen met de BelastingTelefoon of uw dichtstbij zijnde belastingkantoor.

BelastingTelefoon:
0800 - 0543 (gratis)

Uw belastingkantoor:
http://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/gvk/

 

 

Interesse?

Ben jij die klussende dierenvriend die zijn of haar tijd en vakmanschap aan ons wil doneren? Neem dan contact op met info@dierenambulance-groningen.nl onder vermelding van 'Gezocht: Klussende of Interieurverzorgende dierenvrienden" Dierenambulance Groningen' of bel met 050 - 5791900 vraag naar André Nijdam​.