Gezocht: Klussende dierenvriend

Geplaatst op: 11 november 2016Categorie: Nieuws

Gezocht: Klussende dierenvriend

 

In ons pand valt er altijd wel iets te verven, te repareren of te vervangen. Omdat al onze huidige medewerkers werkelijk geen tijd hebben om al deze klusjes op zich te nemen, zoeken wij per direct één of meerdere klussers die hun tijd en vakmanschap willen doneren aan ons en onze zaak.

Het opvangen en verzorgen van dieren in nood...

 
Wat zijn de taken?

Het onderhouden, repareren of verbeteren/vervangen van verschillende ruimtes en objecten binnen ons hoofdkantoor.
 Waarom zou u uw tijd doneren?

Door uw tijd en vakmanschap aan ons te doneren, helpt u ons om onze taken beter en efficiënter te vervullen. U helpt niet alleen ons, maar ook de dieren waar wij ons dagelijks over ontfermen.

Daarnaast is de donatie van uw tijd en moeite mogelijk deels te vergoeden via de belastingdienst. Dit gezien dat wij van een ANBI status genieten en gezien het doneren van uw tijd mogelijk als een 'gift in natura' afgeschreven kan worden van de aangifte inkomstenbelasting. Voor meer informatie over onze ANBI status en 'giften in natura' verwijzen wij u naar:

ANBI status Dierenambulance Groningen:
http://www.dierenambulance-groningen.nl/organisatie/anbi

Gift in natura informatie belastingdienst:
http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/themaoverstijgend/programmas_en_formulieren/overeenkomst_periodieke_giften

Mocht het na het lezen van deze informatie voor u nog niet duidelijk zijn, dan raden wij u aan om contact op te nemen met de BelastingTelefoon of uw dichtstbij zijnde belastingkantoor.

BelastingTelefoon:
0800 - 0543 (gratis)

Uw belastingkantoor:
http://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/gvk/

 
Ben jij die klussende dierenvriend die zijn of haar tijd en vakmanschap aan ons wil doneren? Neem dan contact op met info@dierenambulance-groningen.nl onder vermelding van 'Klussen Dierenambulance Groningen' of bel met 050 - 5791900 vraag naar André Nijdam​.