D.A.G. medewerkers geslaagd voor de cursus ‘Stress hanteren bij hond, kat en mens’! Nu ook voor cursus EHBO voor dieren cursus voor particulieren!

Geplaatst op: 28 maart 2017Categorie: Nieuws

D.A.G. medewerkers geslaagd voor de cursus ‘Stress hanteren bij hond, kat en mens’! Nu ook voor cursus EHBO voor dieren cursus voor particulieren!


Dierenambulance Groningen houdt haar professionele imago graag groot en schoolt zich regelmatig bij. Op vrijdag 17-3-2017 jl. hebben haar medewerkers de cursus ‘Stress hanteren bij hond, kat en mens’ met succes afgerond!De cursus is op maat gemaakt door Reflections by Minke van den Bergh
www.dierreflectie.nl. Een onderneming die zich richt op 2 taken: mens en dier. Minke, voormalig MBO Docent Dierverzorging (1997-2016), verzorgt Cursussen en Workshops bij de Dierenambulance Groningen op het hoofdkantoor. Eén daarvan is de cursus EHBO voor dieren.

 

Kunt u herkennen wanneer uw hond lijdt aan oververhitting? Weet u dan ook wat u moet doen? Stel dat uw hond of kat tijdens het spelen in een stuk glas is gaan staan? Wat doet men bij een slagaderlijke bloeding?

In samenwerking met de Dierenambulance Groningen, verzorgt Minke erkende cursussen voor medewerkers van verschillende dierenambulances. Niet alleen voor dierenambulance personeel, maar iedereen die zich wil verdiepen in deze kennis is welkom. Denk aan mensen die voorbereid willen zijn om zo nodig hun huisdier, of een ander dier, te kunnen helpen tijdens een noodsituatie.

Dierenambulance Groningen i.s.m. Reflections by Minke van den Bergh bieden binnenkort deze cursus ook aan particulieren aan. Interesse? Stuur ons een mail: info@dierenambulance-groningen.nlof meld je aan via deze de pagina 'Organisatie'op onze site.

 

De kosten voor deze volledig erkende EHBO cursus zijn:

4 lessen (3 uur per les):       € 175,00
Examen geld:                         25,00 pp
                                 
Totaal:                                  € 200,00*


*Inclusief koffie / thee en lesmateriaal