Bezorg ons en alle dieren fijne feestdagen!

Geplaatst op: 09 december 2016Categorie: Nieuws

Bezorg ons en alle dieren fijne feestdagen!


De Kerstman zag de oproep van Sinterklaas van dit jaar.
Het idee vindt hij helemaal niet zo raar.

Ook hij vraagt uw hulp zodat de dieren dit jaar een fijne kerst kunnen beleven. Hij vraagt u om bij mijnTafel te Haren geld voor uw kerstcadeautjes bij de tafel van Dierenambulance Groningen uit te geven!

Dus doe ons een groot plezier en geef dit jaar extra om een dier.

-De Kerstman-


 

Bent u dus op zoek naar dat ene bijzondere kerstcadeau voor uw naasten en bent u in de buurt van Haren te Groningen? Kom dan eens langs en steun Dierenambulance Groningen met uw aankoop!

Over mijnTafel

mijnTafel is een particuliere onderneming naar Fins voorbeeld. Dit winkelconcept van de itsepalvelukirpputori (letterlijk: 'zelfbedieningsvrijmarkt', een vrijmarkt waar je dus zelf niet hoeft te zijn om je spullen te verkopen) bestaat in Finland al meer dan 20 jaar en is er niet meer weg te denken uit de cultuur.

Het goede doel voor de komende periode is de Dierenambulance Groningen. De opbrengst van de verkoop van gedoneerde spullen door onze huurders zal door hen t.z.t. worden aangewend voor de financiering van een elektrische scooter als alternatief voor de auto. Die kan worden gebruikt voor kortere ritten, is milieuvriendelijk, goedkoop in verbruik en paaltjes/drukte in het verkeer zijn minder een ongemak.


 

Over Dierenambulance Groningen

De Vereniging Dierenambulance Groningen is in 1979 opgericht met als doel het helpen van zieke en gewonde dieren. Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor calamiteiten en minder dringende zaken op 050 – 5791900.


 

Voor meer informatie over mijnTafel Haren bezoek hun website http://haren.mijntafel.nl/

Voor meer informatie over Dierenambulance Groningen verwijzen we u naar de volgende link.
http://www.dierenambulance-groningen.nl/