Bedankt mijnTafel Haren voor de donatie!

Geplaatst op: 06 oktober 2017Categorie: Nieuws

Bedankt mijnTafel Haren voor de donatie!

Zoals onze vaste bezoekers  misschien nog weten zijn wij het afgelopen jaar het goede doel geweest van mijnTafel Haren.


 

Afgelopen vrijdag 29 september 2017 kreeg André Nijdam, manager van de Dierenambulance Groningen, een cheque van € 1132,42 overhandigd door de eigenaren Roelof Bathoorn en Frouke Steunebrink van mijnTafel Haren. Dit bedrag hebben ze kunnen inzamelen dankzij de gedoneerde artikelen van vertrekkende huurders. Die artikelen worden dan opnieuw geprijsd en verkocht voor een regionaal goed doel. Het bedrag zal door de Dierenambulance worden aangewend voor de financiering van een elektrische scooter. Deze is milieuvriendelijk, goedkoop in verbruik en paaltjes/drukte in het verkeer zijn minder een belemmering.

 

Over mijnTafel Haren

Iedereen die iets wil verkopen -of het nu tweedehands, zelfgemaakt of nieuw is- kan een tafel huren. Je krijgt van mijnTafel de prijsstickers met een unieke barcode die is gelinkt aan je klantnummer. Je richt zelf je tafel in en prijst je spullen. mijnTafel verkoopt die voor je. Je kunt je verkopen volgen op de telefoon/computer, je mag zo vaak aanvullen als je wilt en je krijgt de opbrengst wekelijks per bank uitbetaald.


 

MijnTafel Haren streeft er naar een groene en sociale onderneming te zijn. Ze bevorderen het hergebruik en recycling van spullen en zo dragen ze bij aan de ontlasting va het milieu.

Neem een kijkje in onze winkel aan de Rijksstraatweg 222 te Hare

Wij zijn enorm dankbaar voor de mensen van mijnTafel Haren voor dit geweldige bedrag!