Gastenboek

 • Margreet Akkerman26 nov 2017 - 09:44

  Lieve mensen, bedankt voor het laatste aardse ritje van onze lieve Loebas . Jullie waren lief begripvol en kundig.
  Ik heb besloten jullie te gaan sponseren...uit naam van.

  lieve groet,
  Margreet
 • Leo Luten4 okt 2017 - 23:28

  Heel hartelijk bedankt voor de snelle waarschuwing en correcte afhandeling toen mijn hond Sue op 26 september dodelijk verongelukte nabij Oosternieland.
  Jullie waren erg betrokken en proffesioneel.
 • Rana Miras4 okt 2017 - 17:15

  Ik kan jullie niet genoeg bedanken. Ik vond mijn Mestan dood, Hij was bijgelegd op zo'n liefdevolle en respectvolle manier. Mijn schatje was een sloddervos. Hij zag er netter uit dan ooit. Het spijt me dat ik jullie namen kwijt ben. Julllie (vooral de twee jonge dames) waren zo ontzettend aardig en begripvol. Jullie hebben mij bijgestaan toen ik in stukken was. Van harte bedankt. Rana Miras (Mestan)
 • Bob28 jul 2017 - 21:17

  Dit is een klacht ik bel de abulanse laten ze ons wachten en vervolgens komen ze niet mensen helpen ze zegen wat goed dat jullie bellen ze breken het hart van kinderen het is echt heel slecht

  Graag geen commentaar
 • Hans Doight15 dec 2016 - 00:23

  Goede tip hieronder van Anton . Want als van een huisdier eigenaar alleen de achternaam, straatnaam, huisnummer, postcode en woonplaats kloppen lukt het de D.A. niet om hem op te sporen.
 • richard13 dec 2016 - 20:14

  willen jullie mij verwijderen van gast boek en google svp. Mvg rich
 • Anton Pink5 dec 2016 - 09:29

  Graag wil ik jullie bedanken voor de goede zorg van mijn kater Ekko en voor jullie advies om de gegevens van zijn chip uitgebreider te updaten. Het is inderdaad handiger als de gegevens kloppen.
 • H&M26 okt 2016 - 03:57

  Hartelijk bedankt voor jullie inzet.
  Tof dat u geen kaartje stuurde of even de nummer-info belde toen er een foutje in de chip's tel. nummer bleek te zitten.
  Het was erg leuk om 10 dagen lang voor niets depressief te flyeren en de wijde omgeving uit te kammen hopend op een levensteken,
  .. terwijl m'n beste vriendje al vanaf dag 1 dood bij jullie lag.
 • jolanda stege11 okt 2016 - 12:09

  de kater die jullie 7 okt hebben gevonden de beige is van ons hij is al weken weg enwas altijd thuis misschien dat iemand hem meegenomen heeft en hij is weggelopen daar want wij wonen in sappemeer ga straks op het werk na 1 uur zuidwolde bellen of ik hem kan komen bekijken hij is wel gechipt en ook gecastereed maar weet zeker hij is het mvg jolanda
 • amanda kroon chantal1 mei 2016 - 10:17

  Er loopt een hond los bij ons in haren bij waterhuizerweg tussenziel Dank je wel alvast amanda kroon chantal
 • christina Jager20 mrt 2016 - 10:23

  Lucky,
  Lucky is weer thuis..Hij heeft bijna 5 dagen en nachten buiten gelopen in d evrieskou..Aan d eBatavia straat (tuintjes)Dank je wel Vinder dat je hem binnen hebt gehaald.Ik heb je heel erg dankbaar.
 • Fam Thon20 feb 2016 - 21:04

  Wij willen jullie bedankt voor de goed zorgen over onze lieve Lindsey. Ze zag er mooi en netjes uit. Helaas bij jullie achter moeten laten. zorg goed voor haar tot haar laatste rust plaats.

  We zullen haar missen.
 • Richard Tjoelker20 nov 2015 - 13:47

  Ik wil jullie heel erg bedanken met jullie hulp om Dexter weer thuis te krijgen na 48 dagen! Hij begint weer wat zichzelf te worden en hij reageerd alweer op zijn naam en zat net al te spinnen. Heel erg bedankt voor jullie hulp en vriendelijkheid! Dexter en ik zijn jullie heel dankbaar!
 • Joke2 aug 2015 - 08:13

  bedankt voor de goede zorg bij het overlijden van mijn aangereden kat. Ik zal mijn nieuwe katten chippen! Verder zoek ik info over chippen van katten op jullie site maar dat kan ik niet vinden. Vanaf welke leeftijd kan dat?
 • patricia meijer7 mrt 2015 - 13:00

  dank je wel suus dat je gebelt hebt voor de gegevens. eigenaar is hier geweest met een bos bloemen. ben blij dat de eigenaar zo snel gevonden is top!!
Teken Gastenboek

Let op! Velden met een sterretje (*) zijn verplicht!

 • captchaHerlaad code